Susanneeeeeee!

#moldvarptips

Endeleg har det kome nytt frå Susanne Sundfør! Er det ikkje fantastisk når favorittartisten din endeleg har gitt ut noko nytt, og du veit før du har trykka på play at du kjem til å elska den? Sjølvsagd kjem du til å elska den!

281178_10151141834341232_152187243_o.jpg

Bilete frå konsert på Stord i 2012. FOTO: Ingvild A. Eide

Til hausten kjem Susanne Sundfør ut med albumet Music For People In Trouble. Inspirert av sine reiser rundt om i verda.

Det nye albumet er inspirert av en reise Sundfør har gjennomført til forskjellige verdenshjørner og kontinenter. Den norske artisten har reist gjennom alt fra Nord Korea til Amazonas, med de kontraster, miljøer, politiske situasjoner og mennesker det innebærer.

— Vi lever i en tid med store omveltninger. Alt går så fort, noen ganger er det voldelig, og det kan være skremmende. Jeg tror det er mange som er engstelige i disse dager, og det er akkurat disse følelsene jeg ønsker å adressere på dette albumet, sier Sundfør i en uttalelse via managementbyrået Little Big Sister                                                             –  saksa frå Gaffa

Før plata kjem, må det sjølvsagd sleppast ein singel. Undercover no ute på alle plattformar, og har gått på repeat hos meg minst 20 gonger allereie i dag. Etter mykje elektronisk og eksperimentelt, tek ho det denne gongen ned. Med piano og vokal som dei viktigaste komponentane, er det nestan som å bli teken tilbake til startalbumet. Samstundes høyrer ein den store utviklinga, og for meg er dette ei låt som verkeleg veks i deg. Riv i hjarta, får deg til å synga for full hals og samstundes så vart du kan. I sitt enkle lydbilete, har Sundfør likevel ikkje mista det komplekse og overraskande elementet ho har synt på dei siste platene. Eit country-aktig preg kjem brått snikande inn mot slutten, og det funkar sjølvsagd veldig godt. Ei nydeleg lita perle.

Låtlista til albumet som kjem 25.august:

01. Mantra
02. Reincarnation
03. Good Luck Bad Luck
04. The Sound Of War
05. Music For People In Trouble
06. Bedtime Story
07. Undercover
08. No One Believes In Love Anymore
09. The Golden Age
10. Mountaineers

25.august folkens. Då skjer det!

Advertisements

Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre hva man vil.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s